Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doar doi raniti din autobuzul mortii mai sunt la Spitalul Judetean

ro

03 Feb, 2010 04:29 940 Marime text
Şoferul din cauza căruia s-a produs tragicul accident de luni, în care şi-au pierdut viaţa două persoane, a fost transferat la clinica de buco-maxilo-facială.

Doi morţi şi şapte răniţi era luni dimineaţă bilanţul catastrofei rutiere petrecute în Lumina. Din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauza neatenţiei. Şoferul autobuzului a pierdut într-o curbă controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o wollă. Acesta a scăpat cu viaţă, iar acum se află la clinica de buco-maxilo-facială, după ce luni a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu o plagă cervicală întinsă pe mai mult de 15 cm şi cu fractură de mandibulă. A necesitat şi o operaţie pe secţia de ORL.

De asemenea, la SCJU Constanţa este internată, în stare destul de gravă şi o altă pasageră, de 51 de ani. În acest moment se află la Terapie Intensivă. „A fost supusă unei intervenţii chirurgicale foarte complexe în cursul zilei precedente (n.r. - luni) cu colecţie de sânge masivă la nivelul abdomenului, toracelui, fracturi costale multiple, fractură de diafragm", a precizat purtătorul de cuvânt al SCJU Constanţa, dr. Florian Stoian. Acesta a mai precizat că femeia este stabilă din punct de vedere hemodinamic, iar după discuţiile purtate cu medicii de la Terapie Intensivă, se pare că starea ei se va ameliora.

O a treia pacientă care a fost internată luni cu fractură de antebraţ a solicitat transferul la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală din Eforie Sud.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii