Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevul batut a depus plangere la Politie

ro

25 Feb, 2010 03:44 5079 Marime text
liceul__economic_carol_i.jpgEdvin Abdulachim chiar şi-a cerut scuze de la agresor după ce l-a atins cu ghiozdanul, însă totuşi a ajuns la spital.

Luni, elevul de clasa a X-a, de la Colegiul Economic Carol I a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce trei colegi l-au bătut, imediat după încheierea cursurilor, pe motiv că l-ar fi atins cu ghiozdanul pe unul dintre agresori.

Consilierul de imagine al Colegiului Economic Carol I, Adriana Moise a confirmat că într-adevăr, acesta se pare că ar fi fost motivul. Prof. Moise a mai precizat că băiatul de 16 ani chiar şi-a cerut scuze după acest incident minor, însă nu a contat absolut deloc pentru ceilalţi elevi. „Au uitat că sunt oameni şi s-au transformat în sălbatici", a menţionat prof. Moise şi ca atare toţi riscă să fie exmatriculaţi, cea mai aspră sancţiune care poate fi luată pe linie de învăţământ. Totuşi, momentan nici măsurile care vor fi luate de liceu, nici datele de care dispun până la această oră nu pot fi făcute publice, ori încă nu se ştiu, deoarece ancheta internă demarată este în desfăşurare.

Ieri, mama băiatului, însoţit de acesta, a depus plângere la Secţia 3 Poliţie. Reprezentanţii acesteia i-au sfătuit să meargă la Medicina Legală pentru act constatator. În funcţie de numărul zilelor de spitalizare se va face şi încadrarea faptei, adică agresorii ar putea fi învinuiţi fie pentru lovire, fie pentru vătămare corporală. În plus, urmează ca toate persoanele implicate în acest incident să fie audiate.

Starea de sănătate a elevului este la ora actuală una bună, chiar dacă şocul suferit a fost unul puternic. „S-a prezentat luni la spital cu un traumatism cranio - facial acut închis, cu un hematom la nivelul orbitei drepte şi cu un traumatism toraco - abdominal prin agresiune", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian. Băiatului i s-au făcut mai multe investigaţii iar medicii l-au îndrumat pentru un consult şi la Clinica Buco - maxilo - facială. „El a fost consultat multidisciplinar aici la spital. I s-a făcut inclusiv un computer tomograf cranio - cerebral, o radiografie de coloană cervicală şi abdominală, radiografie toraco - pulmonară şi un examen ORL. A fost îndrumat pentru un consult la Clinica Buco-maxilo - facială. Era conştient, colaborant, sigur, puţin şocat de ce i s-au putut întâmpla într-o colectivitate", a mai precizat dr. Stoian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii