Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Faleza cârpită (video)

ro

11 Nov, 2010 00:00 2430 Marime text
faleza_casino.jpgÎntr-o stare deplorabilă! Aşa văd constănţenii faleza Cazinoului care în urmă cu zeci de ani era unul dintre cele mai importante puncte de atracţie ale Constanţei.

Din păcate nu acelaşi lucru îl putem spune despre situaţia actuală. După ce părţi întregi din faleză au căzut în apele mării, Primăria Constanţa a început să cârpească pe ici pe colo ..măcar să ţină până la primăvară. După ce bucăţi întregi din faleză s-au prăbuşit în apele mării, reprezentanţii primăriei Constanţa s-au gândit să înceapă consolidarea construcţiei. Mai degrabă primăria cârpeşte decât să repare şi asta pentru că aşa cum spun şi muncitorii, lucrările sunt făcute să reziste până în primăvară. Constănţenii se plâng însă de lipsa de implicare a autorităţilor şi nu înţeleg gradul scăzut de interes al acestora pentru un asemenea punct de atracţie turistică. Oamenii nu se plâng degeaba. Din păcate nu sunt realizate decât lucrări de mântuială. Mozaicul şi ornamentele, dar şi alte alte lucrări de specialitate nu vor fi făcute decât atunci când vor fi bani, spune primăria.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Razvan 11 Nov, 2010 08:13 Vreau sa va spun ca sunt constantean si nu am o varsta foarte inaintata, asa ca am aflat de istoria Constantei din povestiri si carti. Mi-a placut foarte mult ce am aflat despre Constanta "veche", de cand erau doua cartiere in centrul vechi al orasului (cartierul turcesc si cel grecesc), apoi a fost perioada regelui cand s-au facut toate in zona falezei si a portului. Ceva foarte frumos si destul de rezistent avand in vedere ca dateaza de prin anii 1890. Imi pare rau ca acum autoritatiile nu mai investesc deloc in istoria orasului ci numai in balarii (gen statiunea Mamaia moderna) si imi pare rau sa ma plimb pe faleza sa vad vapoare de croaziera cu straini care acosteaza in gara maritima si se plimba saracii oameni intr-o cocina de faleza si centru vechi al orasului (ce parere isi fac acesti oameni despre Constanta? poate pot spune autoritatiile raspunsul, sau sunt prea indiferenti de acest aspect si se gandesc numai la burtile lor, desigur gandind numai pe 5 10 ani ca atat tine mandatul). Daca voia Mazare sa faca turism putea s-o faca mult mai elegant decat o cacealma de statiune plina de inculti si drogati.