Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Piscanu „Este un abuz al doamnei Aliss Andreescu“

ro

21 Oct, 2010 00:00 3801 Marime text
kogalniceanu_gabriela_piscanu_003.jpgDirectorul-adjunct al Liceului teoretic Mihail Kogălniceanu, Gabriela Piscanu, a fost eliberată din această funcţie luni, 18 octombrie.

Fosta directoare adjunctă a liceului din Mihail Kogălniceanu ne-a declarat că a primit decizia de demitere prin fax. „Decizia a fost semnată de inspectorul şcolar general Aliss Andreescu cu hotărârea Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean. Consider că este un abuz în funcţie al doamnei Aliss Andreescu, mai ales că în decizia care mi-a fost transmisă prin fax nu este trecută nicio motivaţie. Liceul are acum două directoare navetiste, iar eu, care sunt de 33 de ani în această instituţie, am fost dată la o parte“,  ne-a declarat Gabriela Piscanu. Potrivit acesteia, funcţia de director adjunct al Liceului Mihail Kogălniceanu este ocupată acum de către profesorul de limba şi literatura română Anca Alexandru. Inspectorul şcolar general, Aliss Andreescu, ne-a declarat că Gabrielei Piscanu i-a fost revocată detaşarea în funcţia de director-adjunct din cauza mai multor reclamaţii care ar fi venit din partea unor membri ai colectivului profesoral al liceului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 07 Dec, 2010 16:40 iar tu esti un abuz al urateniei............
  • veteran 21 Oct, 2010 12:37 putea sa aiba si 100 de ani vechime si tot n-ar fi putut sa ramana director daca 99 i;ntre colegi nu au dotit-o .nu isi pune intrebarea "de ce oare? "
  • marian 21 Oct, 2010 11:58 bufnita, vrajitoare, nu stiam ca ai atatia negi!