Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Greva de la Mangalia - o sedinta de lucru la Olimp

ro

06 Oct, 2009 03:35 926 Marime text

Instituţiile de stat din Mangalia au fost astăzi aproape pustii. Unităţile de învăţământ au fost închise, iar spitalul din localitate a asigurat numai urgenţele ce nu suportau amânare. În primăria din localitate s-a muncit între orele 8.00 şi 12.00. Cel puţin, aşa ne asigură conducerea instituţiei.

Printr-un comunicat de presă, edilul localităţii, Mihai Claudiu Tusac, afirmă că „funcţionarii care au venit la birouri şi-au desfăşurat activitatea purtând banderole albe pe braţul stâng, ca semn că şi ei sunt în grevă, alături de colegii lor. De la ora 13.00, primarul Mihai Claudiu Tusac a convocat o şedinţă de lucru, în cadrul căreia s-au avut în vedere problemele oraşului şi alte chestiuni de serviciu".

De la surse din cadrul primăriei am aflat că întâlnirea a avut loc într-un cadru „neoficial", într-o unitate de alimentaţie publică din Olimp. Şedinţa ad-hoc, ne spune comunicatul lui Tusac, „a luat forma unui dialog al edilului cu salariaţii instituţiei. În cadrul discuţiilor, primarul municipiului Mangalia s-a declarat solidar cu greva bugetarilor, motivând cu salariile foarte mici faţă de volumul de muncă foarte mare".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii