Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe Tinimtex-ul de iarnă

ro

03 Dec, 2008 02:37 1024 Marime text
Începând de astăzi, Mamaia găzduieşte o ediţie specială a Tinimtex, prilejuită de sărbătorile de iarnă. La manifestare participă 150 de firme din toată ţara, pe un spaţiu de expunere de 6.000 de metri pătraţi.

Târgul organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa va oferi celor interesaţi textile, îmbrăcăminte din piele şi blană, încălţăminte, accesorii pentru încălţăminte şi marochinărie, tricotaje, ţesături, lenjerii de pat, dar şi cadouri speciale de Crăciun.
Ediţia de Crăciun se desfăşoară în şase saloane dispuse în următoarele spaţii: Hotel Parc şi Perla (confecţii pentru adulţi ), complex Cleopatra (tricotaje, confecţii copii), complex Ovidiu (confecţii din blană şi piele), iar la complex Victoria (încălţăminte, marochinărie, accesorii pentru încălţăminte şi marochinărie. În complex Dacia se vor găsi cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, cosmetice, bijuterii, obiecte de artizanat şi suveniruri.
Preşedintele CCINA, Mihai Daraban, a precizat că aceasta este ultima ediţie a Tinimtex, realizată în colaborare cu Romexpo, următoarele fiind organizate în totalitate de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii