Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La blocul ministrului Transporturilor Ministrul Anca Boagiu, „un vecin excelent“ (galerie foto)

ro

07 Sep, 2010 00:00 4784 Marime text
boagiu.jpgCu o factură la întreţinere de 38 de lei, ministrul Anca Boagiu demonstrează cât de „des“ trece pe la apartamentul din Constanţa.

Anca Boagiu, Ministrul Transporturilor, este constănţeancă. Şi, ca orice persoană care are un anumit statut social, domiciliază într-o zonă de „vârf“ a Constanţei, în Faleză Nord, pe strada Pescarilor, la blocul MZ 10. În imobilul cu zece etaje de pe malul mării convieţuiesc multe persoane, însă numai una a devenit ministru. Din acest motiv, am încercat să aflăm ce părere au vecinii despre Anca Boagiu, dar şi ce alte „personalităţi“ mai ascunde blocul MZ 10. Cel mai ciudat dintre vecini este chiar administratorul, pe care l-am întâlnit chiar la intrarea blocului şi care, în primă instanţă, a spus că ministrul locuieşte în Bucureşti şi că a venit de două-trei ori vara aceasta la Constanţa. În momentul în care a fost întrebat dacă apartamentul mai este locuit, administratorul a schimbat „macazul“. „Aici nu locuieşte nicio Anca Boagiu şi nici în zona aceasta nu are apartament“, spunea administratorul care, la un moment dat, a devenit recalcitrant. În căutarea unor detalii despre vecina celebra, am bătut la numeroase uşi, fără însă a avea vreun succes. Ori că nu erau acasă, ori că se uitau pe vizor şi nu răspundeau (de teama vreunui comis-voiajor sau a unui protestant în goana după „clienţi“), cert este faptul că am primit informaţii de la o singură persoană despre Anca Boagiu. „Este un vecin excelent, nu am avut niciodată scandaluri din partea ei. Acum vine foarte rar acasă, mai mult stă la Bucureşti. De fiecare dată când ne întâlnim discutăm ca între vecini. Părinţii ei mai trec din când în când pe aici“, a spus M. Caprinciu. 

boagiu_-_anca_boagiu___.jpg

Un „magnat constructor“ printre vecini

Printre vecinii Ancăi Boagiu se află şi Adrian Balagiu, administratorul SC Autoprima Serv SRL, firmă care a amenajat pista de atletism de pe stadionul Farul, a făcut un teren de sport în localitatea Mihail Kogălniceanu, hipermarketul Real 2 şi multe altele. Un alt vecin este Emilian Epure, cunoscut medic specialist obstetrică-ginecologie în cadrul Spitalului Municipal Constanţa. Un alt constructor din bloc este Liviu Mucenică, administrator SC Arch Co SRL, cooptat mai apoi şi în SC Electroracord SRL. Cu câteva etaje mai sus de ministru locuieşte şi antrenorul de canotaj din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, Valentin Sarchizian. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 07 Sep, 2010 10:55 tare de tot articolul
  • laura 07 Sep, 2010 10:05 Nu inteleg...este o invitatie pentru hoti????De ce trebuie sa stim exact blocul si apartamentul ???? Postati fotografia unui bloc vechi de peste 20 de ani,dar nici un cuvintel despre vilele unor indivizi din CJC !!!! De ce oare ??!!