Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuitori nemulţumiţi, primar fericit (video)

ro

01 Apr, 2011 01:23 1825 Marime text
Sedinta_CLM_3.jpg

Surd la nemulţumirile constănţenilor din cartierul Tomis Nord, primarul Radu Mazăre a supus la vot amplasarea containerelor în care vor mutaţi nevoiaşii oraşului. Nici chiar opoziţia consilierului local Victor Manea nu l-a determiant pe primar să schimbe locaţia ghetourilor. Ba chiar a tratat subiectul cu total dezinteres şi i-a blestemat pe cei care i s-au opus. Imediat după ce primarul Radu Mazăre a anunţat că va amplasa mai multe containere în cartierul Tomis Nord, locuitorii n-au mai avut linişte. Cu groază au realizat că siguranţa lor este pusă în pericol de aducerea unor străini în zonă. Au iniţiat şi o petiţie ca să-l determine pe Mazăre să renunţe la idee. Demersul lor a fost însă ignorat, iar proiectul de hotărâre a ajuns în şedinţă de consiliu local. Înainte de vot, consilierul liberal Victor Manea i-a cerut primarului să găsească un alt teren pentru amplasarea cartierului de containere. Opoziţia consilierului a trecut pe lângă urechile lui Mazăre. La fel cum au trecut şi numeroasele proteste ale locuitorilor din Tomis Nord care au susţinut cu fiecare ocazie că aducerea unor familii nevoiaşe la ei în cartier este o idee proastă. Oamenii şi-au argumentat poziţia pe internet, unde au şi iniţiat o petiţie.

Locuitorii din Tomis Nord spun ca din această poveste nu poate ieşi nimic pozitiv. Proiectul de hotărâre privind amplasarea cartierului de containere în Tomis Nord a fost supus la vot în şedinţa de consiliu local. Verdictul s-a dat rapid, iar consilierii au trecut la celelalte puncte de pe ordinea de zi. Documentele înscrise suplimentar au fost însă contestate de liberalul Victor Manea care i-a cerut preşedintelui de şedinţă să le citescă mai cu simţ de răspundere.

In ciuda tuturor demersurilor Mazăre a rămas de neclintit în decizia de a aduna familiile nevoiaşe din Constanţa şi a le caza în containerele amplasate in tomis nord. La nemulţumirile oamenilor primarul a răspuns cu vorbe de ocară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii