Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuri de munca in zootehnia Danemarcei

ro

06 May, 2010 03:26 2836 Marime text
Persoanele interesate să muncească în Danemarca în domeniul creşterii animalelor se pot adresa Compartimentului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (strada Lacului, numărul 14).

Oferta de locuri de muncă este postată pe site-ul naţional www.eures.anofm.ro. Potrivit site-ului, sunt disponibile 30 de locuri de muncă pentru stagiari în ferme pentru o perioadă de 18 luni.

Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: vârsta minimă de 20 de ani, trebuie să fi absolvit o instituţie de învăţământ superior de profil (agronomie, zootehnie), să vorbească fluent limba engleză, iar experienţa de muncă în creşterea animalelor constituie un avantaj.

Persoanele care aplică pentru un loc de muncă trebuie să prezinte diploma de licenţă, foaia matricolă cu materiile studiate şi numărul de ore pe disciplină şi un CV Europass în lima engleză împreună cu o poză. Aceste documente trebuie să fie traduse în limba engleză de o firmă autorizată. În cazul în care aplicanţii sunt convocaţi la un interviu, aceştia trebuie să prezinte o adeverinţă medicală şi cazierul judiciar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 06 May, 2010 09:37 Pe cand si LOCURI DE MUNCA in zootehnia Romaniei ??? ca doar am avut si noi asa ceva ??? UNDE SUNT BANII alocați pentru zootehnia Romaniei ???