Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lovită pe trecere (video)

ro

19 Nov, 2010 02:11 2629 Marime text

ACCIDENT_CAMPUS1.jpgTrecerea din dreptul campusului universitar Ovidius face încă o dată victime. Două studente au fost lovite de un autoturism în timp ce traversau strada regulamentar . Deşi şoferul susţine că nu avea viteză, una dintre fete, în vâstă de 20 de ani, a fost aruncată 3 metri pe contrasens. Vă avertizăm că urmează imagini şocante. Trecerea blestemată. Aşa numesc majoritatea constănţenilor zebra de pe bulevardul Aurel Vlaicu, situată vis-a- vis de Campusul nou al universităţii Ovidius.

ACCIDENT_CAMPUS3.jpgDouă fete care se întorceau de la facultate au fost lovite în plin de un autoturism în timp ce traversau stradă regulamentar. Una dintre ele a fost aruncată trei metri pe contrasens. Deşi şoferul susţine că nu avea viteză, martorii sunt de altă părere. În plus, oamenii spun că nu este prima dată când se întâmplă astfel de accidente în zonă. Constănţenii susţin că primăria este vinovată pentru lipsa indicatoarelor de presemnalizare şi a lipsei de vizibilitate . Indicatoarele de trecere de pietoni sunt acoperite de ramurile unui copac de pe marginea drumului.

Şoferul a fost testat cu aparatul Drager iar rezultatele au ieşit negative. Polţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accdentului. Şoferul riscă să se aleagă cu dosar penal pentru vătămare corporală.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mario 19 Nov, 2010 09:35 ala este soferul care s-a dus la masina ? daca este ala s-a isi dea jos dracului gluga aia dupa ochi ca deaia nu vad , foarte multi conduc in ultima perioada cu gluga pe cap si eu nu inteleg ce dracului vad ei , au impresia ca sint inteteresanti , sint jmecheri prosti ca uite ce se intimpla, ce vede el in laterale cu gluga in cap , ar trebui sa le faca politia ceva si in sensul asta si in plus ce dracu il ploua,il ninge in masina zici ca sint interlopi.hai pa