Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrari edilitare in plina campanie electorala

ro

18 Nov, 2009 03:02 1164 Marime text

Primăria Municipiului Mangalia anunţă că a demarat o serie de lucrări edilitare, printre care se numără reţeaua de alimentare cu apă şi cu energie electrică, în cartierele Dobrogea I şi II. În lotizarea E, străzile sunt aduse la nivel cu asfaltul şi se lucrează la reţeaua de alimentare cu energie electrică, după care fiecare familie se va putea racorda la sistem.

În lotizarea D, se derulează lucrări de deviere a cablurilor de înaltă tensiune, pentru ca toţi cetăţenii care deţin terenuri proprietate în zonă să poată solicita şi obţine autorizaţii de construcţii şi să se poată conecta la reţeaua de alimentare cu energie electrică. „Toate aceste operaţiuni au fost întârziate din cauza avizelor care se obţin foarte greu, dar, odată obţinute, s-a trecut în mod prioritar la realizarea lor, astfel încât toţi cetăţenii municipiului Mangalia, indiferent de cartierul în care locuiesc, să se bucure de condiţii normale de viaţă", a menţionat primarul Mihai Claudiu Tusac într-un comunicat de presă.

De asemenea, în cartierul cunoscut generic sub denumirea „La barăci", unde locuiesc circa 1.000 de cetăţeni de etnie rromă, asfaltul şoselei a fost distrus în proporţie de 80% şi vor fi efectuate lucrări de reparaţii, iar grupurile sanitare şi baia comunală vor fi refăcute.

„Aceste proiecte vor fi continuate, pentru ca niciun locuitor al Mangaliei să nu se simtă uitat sau neglijat şi să conştientizeze că face parte dintr-o localitate în plină dezvoltare", afirmă edilul local, Mihai Claudiu Tusac.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii