Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Martorii lui Iehova Congresul regional. Trei zile de vești bune la Constanța

ro

01 Jul, 2024 17:00 567 Marime text
  • În Constanța, congresul se ține la Casa de Cultură a Sindicatelor, în perioada 5-7 iulie
  • Programul congresului va include discursuri, interviuri, puneri în scenă și materiale video menite să le aducă participanților mângâiere și încurajare din Cuvântul lui Dumnezeu, astfel încât aceștia să poată privi cu optimism viitorul
 
Într-o lume în care la radio, la televiziune și pe rețelele de socializare sunt prezentate la nesfârșit aproape numai vești rele, un eveniment de trei zile destinat publicului larg va aduce în atenția participanților doar vești bune!
 
 „Să anunțăm vestea bună!” - aceasta este tema congresului regional din 2024 al Martorilor lui Iehova.
 
În România au fost alese 15 orașe mari pentru a găzdui în total 29 de congrese, pe parcursul a 11 săptămâni, la fiecare sfârșit de săptămână din perioada 14 iunie-25 august. În unele localități sunt planificate mai multe congrese, în săptămâni diferite.
 
În Constanța, congresul se ține la Casa de Cultură a Sindicatelor, în perioada 5-7 iulie. Se preconizează o prezență de circa 900 de persoane. Acestea sunt așteptate să sosească din mai multe localități, cum ar fi: Călărași, Cernavodă, Mangalia, Năvodari, și Slobozia.
 
 
 
 
 
 
Puncte principale de interes
 
Programul congresului va include discursuri, interviuri, puneri în scenă și materiale video menite să le aducă participanților mângâiere și încurajare din Cuvântul lui Dumnezeu, astfel încât aceștia să poată privi cu optimism viitorul.
 
Printre discursurile bazate pe promisiuni biblice, așteptate cu interes de delegați, se numără și următoarele:
  • De ce avem nevoie de vești bune? (vineri, ora 9:40);
  • Profeții mesianice împlinite (sâmbătă, ora 10:35) și
  • De ce nu ne temem de veștile rele (duminică, ora 11:15).
 
Unul dintre principalele puncte de interes, așteptat cu multă nerăbdare în acest an, este primul episod al producției video speciale „Viața lui Isus în lumina evangheliilor: Adevărata lumină a lumii”. Acesta va putea fi urmărit pe ecranele din fiecare locație, în două părți a câte 35 de minute, în zilele de vineri, de la ora 10:10 și sâmbătă, de la ora 9:50.
 
 
 
 
 
Un moment emoționant al zilei de sâmbătă va fi botezul în apă al noilor discipoli.
 
 
O invitație pentru oricine dorește să asiste
 
În perioada premergătoare fiecărui congres, congregațiile locale ale Martorilor lui Iehova vor desfășura o campanie de invitare a membrilor comunității la acest eveniment. Anul trecut, aproximativ 13 milioane de persoane au asistat la congresele regionale ținute în peste 6.000 de locații din întreaga lume.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 

 
Citește și:

Martorii lui Iehova Agresiunile împotriva femeilor. Vor lua vreodată sfârșit?

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii