Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masă tradiţională sfinţită Şi bolnavii de la SCJU au simţit sărbătoarea Înălţării Domnului (galerie foto)

ro

03 Jun, 2011 00:00 1767 Marime text
cap_10.jpgSărbătoarea Înălţării Domnului a fost celebrată, aşa cum se întâmplă şi la celelalte sărbători creştine din an, şi de către pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, care, prin bunăvoinţa conducerii cantinei care pregăteşte mesele acestora, au avut parte de un meniu de sărbătoare.

SC Arimex Comexim 2000 SRL, societate care de mai bine de un an a preluat serviciul de pregătire a hranei pacienţilor internaţi la SCJU, încearcă la fiecare sărbătoare mare din calendarul creştinesc să aducă bucurie, chiar şi printr-o mâncare sănătoasă şi gustoasă, celor care sunt în suferinţă. Pentru ca mesele să fie binecuvântate, doi preoţi au sfinţit printr-o scurtă slujbă toate bucatele care au fost pregătite de bucătarii cantinei. De altfel, acest lucru se întâmplă de fiecare dată la astfel de sărbători. cantina_2.jpgPe lângă preparatele speciale gătite, pacienţii au primit şi ouă roşii şi cozonac din partea celor de la Dobrogea Grup. Societatea a donat cantinei pentru pacienţi 1.000 de cozonaci. La micul dejun, pacienţii au primit ouă roşii, brânză de vaci şi brânză topită, la prânz - supă de pui a la grec, sărmăluţe în foaie de varză cu mămăliguţă, legume gratinate cu piept de pui şi peşte la tavă. În plus, în funcţie de regim, aceştia au mai servit file cu sos marinat şi mămăligă, file de peşte la tavă cu pilaf şi legume, iar la desert cozonac şi mere. Seara, aceştia au avut în meniu salată de vară cu ton şi friptură la tavă cu cartofi natur, iar pentru cei de la regim salată Caesar cu piept de pui.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii