Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
00:58 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meniul pacienților din SCJU Constanța de Revelion

ro

31 Dec, 2015 00:00 3316 Marime text
Bolnavii internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța vor fi răsfățați cu delicatese culinare în ultima zi a acestui an. De revelion, conducerea firmei care asigură hrana pentru pacienți, SC Arimex Comexim 2000 SRL a decis să le servească un meniu aparte incluzând și preparate tradiționale.

Friptura de porc, peștele sau salata boeuf sunt doar câteva dintre preparatele pe care le vor servi aceștia. Bolnavii care sunt la regim vor avea parte de un meniu diferit, dar asta nu înseamnă că mâncărurile nu vor fi delicioase. ”Încercăm să le aduce un strop de fericire bolnavilor. Avem un meniu special. La comun vom avea friptură de porc cu piure de cartofi și salată de castraveți, piftie, iar ca desert le oferim portocale și corn cu cremă de șampanie. Pentru cei care sunt nevoiți să țină regim, avem friptură de văcuță cu piure de cartofi, ruladă de pui cu legume și același desert”, a declarat Nicoleta Buruiană, asistent nutritionist în cadrul SCJU Constanța.


Și pentru prima zi a anului 2016, pacienții vor avea un meniu aparte.
Cu ocazia noului an, Petre Preda, patronul firmei SC Arimex Comexim 2000 SRL le urează tuturor pacienţilor: „Un călduros la mulţi ani şi însănătoşire grabnică!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii