Pacienţii constănţeni au marcat Unirea Principatelor Române. Meniu tradiţional oferit de Arimex Comexim 2000 SRL
Pacienţii constănţeni au marcat Unirea Principatelor Române. Meniu tradiţional oferit de Arimex Comexim 2000
25 Jan, 2019 00:00
ZIUA de Constanta
3694
Marime text
Arimex Comexim 2000 SRL, firma care asigură hrana zilnică a pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi la Spitalul CFR Constanţa, a oferit, ieri, un meniu tradiţional pacienţilor, cu prilejul Unirii Principatelor Române.
La micul dejun, pacienţii au primit ceai cu lămâie, unt, caşcaval, brânză Tigger cu fructe, brânză topită cu smântână, pate ficat pui/porc, brânză proaspătă de vaci, caş proaspăt de vacă, miere, gem de căpşuni, iar la supliment - biscuiţi, lapte dulce, iaurt natural şi iaurt cu căpşuni.
La prânz, angajaţii Arimex au pregătit ciorbă de purcel cu tăiţei de casă, ciorbă de perişoare dreasă, ciorbă ţărănească de legume, supă de legume cu smântână, supă de pasăre cu tăiţei de casă, supă de legume cu tăiţei, supă ţărăneasca de legume, gulaş de pui cu legume, ostropel de pui cu mămăliguţă, rasol de pui şi cartofi la cuptor, friptură de pui cu sote de legume, piept de pui înăbuşit la tavă şi cartofi la cuptor cu rozmarin, cartofi copţi cu brânză de vaci, ficăţei de pui în sos ostropel cu piure de cartofi, mâncare dietetică de fasole verde cu friptură de pui, salată de castraveţi muraţi şi salată de gogonele. La desert, pacienţii au primit mere coapte cu miere şi stafide, prăjitură cu fructe, banană, mandarine şi compot de mere.
Cina a constat în ceai cu lămâie, lapte dulce, salată orientală şi crenvurşti de pui, mămăligă cu brânză de vaci şi smântână, budincă de macaroane cu brânză proaspătă de vaci, friptură de pui cu mămăliguţă, spaghete milaneze, sandvici cu caşcaval şi şuncă din piept de pui, cartofi gratinaţi cu brânză de vaci, friptură de pui la cuptor cu sos de smântână, iar la desert, pacienţii au primit biscuiţi Eugenia şi prăjitură de casă.
„Tuturor pacienţilor internaţi le dorim însănătoşire grabnică şi îl rugăm pe bunul Dumnezeu să le tămăduiască sufletele şi trupurile, să le dăruiască pace sufletească, să le dea putere să învingă toate greutăţile zilelor ce vor urma. Fiecare dintre noi, cu dragoste şi credinţă, să cinstim valorile poporului român. Să îmbogăţim, să păstrăm şi să cultivăm darul libertăţii şi unităţii naţionale, simbol al demnităţii poporului român, obţinut cu multe sacrificii spirituale şi materiale, cu jertfe de vieţi omeneşti! Se cuvine să apărăm şi să cultivăm libertatea şi unitatea naţională, sa aducem mulţumire Domnului Hristos pentru toate binefacerile Unirii şi să ne rugăm pentru binecuvântarea ţării noastre. La mulţi ani, România!“, a transmis Virgil Drăghici, administratorul SC Arimex Comexim 2000 SRL.
La micul dejun, pacienţii au primit ceai cu lămâie, unt, caşcaval, brânză Tigger cu fructe, brânză topită cu smântână, pate ficat pui/porc, brânză proaspătă de vaci, caş proaspăt de vacă, miere, gem de căpşuni, iar la supliment - biscuiţi, lapte dulce, iaurt natural şi iaurt cu căpşuni.
La prânz, angajaţii Arimex au pregătit ciorbă de purcel cu tăiţei de casă, ciorbă de perişoare dreasă, ciorbă ţărănească de legume, supă de legume cu smântână, supă de pasăre cu tăiţei de casă, supă de legume cu tăiţei, supă ţărăneasca de legume, gulaş de pui cu legume, ostropel de pui cu mămăliguţă, rasol de pui şi cartofi la cuptor, friptură de pui cu sote de legume, piept de pui înăbuşit la tavă şi cartofi la cuptor cu rozmarin, cartofi copţi cu brânză de vaci, ficăţei de pui în sos ostropel cu piure de cartofi, mâncare dietetică de fasole verde cu friptură de pui, salată de castraveţi muraţi şi salată de gogonele. La desert, pacienţii au primit mere coapte cu miere şi stafide, prăjitură cu fructe, banană, mandarine şi compot de mere.
Cina a constat în ceai cu lămâie, lapte dulce, salată orientală şi crenvurşti de pui, mămăligă cu brânză de vaci şi smântână, budincă de macaroane cu brânză proaspătă de vaci, friptură de pui cu mămăliguţă, spaghete milaneze, sandvici cu caşcaval şi şuncă din piept de pui, cartofi gratinaţi cu brânză de vaci, friptură de pui la cuptor cu sos de smântână, iar la desert, pacienţii au primit biscuiţi Eugenia şi prăjitură de casă.
„Tuturor pacienţilor internaţi le dorim însănătoşire grabnică şi îl rugăm pe bunul Dumnezeu să le tămăduiască sufletele şi trupurile, să le dăruiască pace sufletească, să le dea putere să învingă toate greutăţile zilelor ce vor urma. Fiecare dintre noi, cu dragoste şi credinţă, să cinstim valorile poporului român. Să îmbogăţim, să păstrăm şi să cultivăm darul libertăţii şi unităţii naţionale, simbol al demnităţii poporului român, obţinut cu multe sacrificii spirituale şi materiale, cu jertfe de vieţi omeneşti! Se cuvine să apărăm şi să cultivăm libertatea şi unitatea naţională, sa aducem mulţumire Domnului Hristos pentru toate binefacerile Unirii şi să ne rugăm pentru binecuvântarea ţării noastre. La mulţi ani, România!“, a transmis Virgil Drăghici, administratorul SC Arimex Comexim 2000 SRL.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii