Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părinţii, la linia de start (video)

ro

20 Jan, 2011 04:08 3268 Marime text

INSCRIERI_CLASA_I3.jpgCu luni bune înainte de începerea oficială a înscrierilor pentru clasa I, părinţii au pornit deja în căutarea celei mai bune şcoli. Unii dintre ei insistă pe lângă conducerile unităţilor şcolare să le primească dosarele. Regulamentul insa este cât se poate de clar: nicio cerere nu va fi înregistrată înaintea datei de 3 martie! Ministerul Educaţiei a stabilit că data de începere a înscrierilor pentru clasa I pentru 2011 este 3 martie.

INSCRIERI_CLASA_I1.jpgMai mult, reprezentanţii ministerului au spus că vor fi foarte atenţi ca şcolile să nu primească cereri înainte de acest termen. Chiar şi aşa, părinţii încep căutările mult mai devreme şi atunci când găsesc o şcoală pe măsura aşteptărilor fac tot posibilul ca micuţul lor să prindă un loc.

Dacă în anii anteriori, şcolile primeau cereri de înscriere chiar din ianuarie, în 2011 părinţii vor fi nevoiţi să aştepte până în luna martie pentru a-şi înscrie copiii. Părinţii pot sta liniştiţi. Înscrierile se fac până în luna septembrie. Dar la şcolile bune, cel mai probabil că locurile vor fi ocupate chiar din luna martie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii