Paştele va veni la spital cu ouă roşii, friptură de miel şi cozonac Arimex Comexim 2000 SRL le urează pacienţilor „Hristos a înviat!" (galerie foto)
Paştele va veni la spital cu ouă roşii, friptură de miel şi cozonac: Arimex Comexim 2000 SRL le urează pacienţilorŞi în acest an, pentru prima şi a doua zi de Paşte, Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care prepară şi distribuie mâncarea pentru bolnavii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul de Boli Infecţioase, a pregătit mâncare tradiţională românească. Din meniul pacienţilor de la cele două unităţi sanitare nu vor lipsi borşul şi friptura de miel, caşul, cozonacul, pasca şi ouăle roşii. În prima zi de Paşte, pacienţii vor primi la micul dejun ceai cu lămâie, margarină, câte un ou roşu şi pască pregătită cu caş de vacă. La prânz, pacienţii vor avea pe mese borş de miel, friptură de miel la tavă cu piure de cartofi, cozonac cu rahat, cacao, nucă şi stafide. Pacienţii care sunt la regim vom mânca în prima zi de Paşte supă de curcan a la grec, piure de cartofi cu friptură de pui la tavă, supă cremă de legume cu crutoane şi cozonac. Nici copiii nu au fost uitaţi de Petre Preda, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL. Micuţii pacienţi vor avea pe mese borş de miel, friptură de miel la tavă cu piure de cartofi, cozonac şi figurine de ciocolată. Cina va fi şi ea una delicioasă pentru toţi pacienţii internaţi la cele două unităţi sanitare. Aceştia vor primi drob de miel, brânză topită, caş de oaie, papanaşi cu brânză de vaci şi smântână, salată de ton cu brocoli, ridichi şi ceapă verde.
Pacienţii care sunt la regim vor mânca peşte la tavă cu garnitură de orez, brânză de vaci şi ceai cu lămâie. Pentru ca bucatele să fie primite cum se cuvine, acestea vor fi sfinţite, duminică dimineaţă, de preoţii Gigi Cristea şi Ştefan Mircea de la capela Spitalului Judeţean. Cea de a doua zi a sfintelor sărbători va fi şi ea una deosebită pentru pacienţi. Meniul pregătit de societatea Arimex Comexim 2000 SRL va conţine bucate delicioase. La micul dejun, pacienţii vor servi ceai cu lămâie, câte un ou fiert, brânză topită şi brânză telemea. La prânz, de pe mese nu va lipsi borşul de miel, friptura de miel la tavă cu piure de cartofi şi cozonacul cu rahat şi stafide. Pentru pacienţii care sunt la regim, societatea Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit supă de pasăre cu găluşte, mâncare de spanac cu friptură de pui, ciorbă ţărănească de pasăre, cartofi la cuptor cu rozmarin şi friptură de pui, iar la desert vor avea cozonac. Micii pacienţi vor primi în plus figurine de ciocolată. La cină, pacienţii vor avea pe mese salată de boeuf, salată Stroganoff, paste în sos de roşii cu friptură de pui, brânză de vaci, budincă de paste cu brânză de vaci, pulpe dezosate la cuptor şi ceai cu lămâie. „În primul rând vreau să le urez tuturor «Hristos a înviat!». Le doresc pacienţilor însănătoşire grabnică, multă răbdare şi să nu-şi piardă speranţa. Vreau să le mulţumesc Arhiepiscopiei Tomisului, pentru programul «Masa bucuriei», şi echipei Selgros, cu care colaborăm pentru binele pacienţilor. În mod deosebit, vreau să aduc mulţumiri societăţii Dobrogea Grup, care ne-a donat cozonacii pentru masa de Paşte a pacienţilor", a declarat Petre Preda, administratorul SC Arimex Comexim 2000 SRL.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
- maria 14 Apr, 2012 12:39 felicitari domnului preda ; un om cu suflet