Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima victimă la Constanţa (video)

ro

29 Jan, 2011 00:00 2310 Marime text
LEHUZA_MOARTA_1.jpgO tânără mămică a decedat în această după-amiază în secţia de Reanimare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. În ciuda eforturilor depuse de medici, organismul femeii a cedat în lupta cu gripa provocată de virusul AH1N1. Conducerea Spitalului a interzis, începând cu ora 16.00, accesul vizitatorilor în secţiile de risc.

Femeia de 27 de ani se afla în stare gravă la secţia de terapie intensivă şi a decedat, puţin după orele amiezii, în urma unui stop cardio respirator. Bebeluşul a fost izolat, este stabil şi se află în afara oricărui pericol.
Imediat după decesul femeii au sosit şi rezultatele analizelor de la Institutul Cantacuzino. Acestea au confirmat că tânăra mamica suferea de gripă porcină, astfel că factorii de decizie din Spital au luat imediat măsuri. Aparţinătorii nu mai au acces în secţiile cu risc major, iar accesul în Spital se face doar cu echipament steril de protecţie. Conducerea Spitalului Judeţean nu exclude instituirea carantinei în cazul în care în unitatea medicală mai apar pacienţi suspecţi că suferă de gripa provocată de virusul AH1N1.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii