Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Ovidiu a extins şi modernizat Grădiniţa „Licurici“

ro

21 Oct, 2010 00:00 2064 Marime text
ovidiu_-_bocai.jpgPrimarul oraşului Ovidiu a luat iniţiativa extinderii cu încă trei săli de grupă a Grădiniţei „Licurici“.

Dumitru Bocai a precizat că Grădiniţa „Licurici“ dispunea de trei săli de clasă, iar cei aproximativ 150 de copii erau nevoiţi să meargă la grădiniţă în două schimburi, unii de dimineaţă, iar alţii după-amiază. „Acesta este şi motivul pentru care nu a primit până acum aviz de funcţionare şi trebuia făcut ceva“, ne-a declarat primarul Dumitru Bocai, adăugând că s-au comasat clasele de la şcoală eliberându-se astfel trei săli de clasă. „Am creat astfel spaţiu pentru încă trei săli, care au fost amenajate pentru grupele de grădiniţă. Grădiniţa «Licurici» dispune acum de şase săli ultramoderne. Pentru cele trei săli noi aşteptăm acum mobilierul pe care l-am comandat“, a precizat primarul Bocai. Edilul a adăugat că la Grădiniţa „Zig-Zag“ a fost amenajată curtea interioară, unde, atunci când este vreme frumoasă, copiii zburdă în voie.

Şcoala nr. 2 va fi împrejmuită

Primarul Bocai a mai spus că va împrejmui cu gard şi Şcoala nr. 2 din Ovidiu. „Am aflat că la această şcoală s-a întrunit comitetul de părinţi care a demarat colectarea de fonduri pentru împrejmuirea instituţiei de învăţământ. Este o investiţie pe care o va face primăria şi mă voi duce la următoarea şedinţă cu părinţii, ca să le spun acest lucru. Cât pot colecta părinţii? Cred că cel mult 40 de milioane, iar acolo este o lucrare mult mai amplă. Toate se fac în ritmul lor, pentru că într-o comunitate nu ai niciodată suficiente fonduri să le faci pe toate deodată. Finanţarea va fi asigurată de la bugetul local. Am făcut deja fundaţia gardului“, a precizat primarul oraşului Ovidiu. În momentul de faţă autoritatea locală investeşte şi în înlocuirea conductei de alimentare cu apă de pe str. Ţarului. „Era o conductă veche, care se spărgea mereu şi crea probleme. Lucrarea este realizată în regie proprie“, a subliniat primarul Dumitru Bocai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii