Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Albeşti, nemulţumit Din opt miliarde, Şcoala Cotu Văii a primit unul

ro

21 Oct, 2010 00:00 2054 Marime text
albesti_primar.jpgMai multor unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa le-au fost alocate sume de bani pentru reabilităţi.

Alocările sunt modice şi variază între 50 şi 300 mii lei. Printre instituţiile de învăţământ aflate pe agenda Executivului pentru a primi o sumă de bani pentru reabilitare s-a aflat şi şcoala din satul Cotu Văii - comuna Albeşti. Banii alocaţi de Guvern au fost sub aşteptările administraţiei locale din Albeşti care spune că nu ştie la ce să folosească mai întâi suma primită. Primarul Gheorghe Moldovan ne-a declarat că banii primiţi de la Guvern sunt insuficienţi pentru deficienţele imobilului în care funcţionează şcoala. „Ce să fac cu aceşti bani?! Îi dau înapoi. Nu mai zic nimic pentru că sunt extrem de puţini. Noi am cerut opt miliarde şi ne-au dat unul, din care 24% reprezintă TVA, pe care nu pot să-l folosesc. Deci rămânem cu şi mai puţin. Chiar nu ştiu cum au calculat de ne-au alocat 115 mii lei. Chiar nu ştiu la ce să-i folosesc la câte sunt de făcut“, ne-a declarat primarul din Albeşti. Reamintim că Şcoala Cotu Văii a fost grav avariată de ploile din vara acestui an.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SCRIP.CONST. 21 Oct, 2010 16:24 restul pui de la tine.ca ai furat destul.daca mai stai 4 ani te saturi si de bani si de pamant.dar poate vine gascan ca i sa facut foame