Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primii turisti (video)

ro

16 May, 2011 23:27 2807 Marime text
TURISTI_WEEKEND3.jpg

Alungati de pe plajă de cei cîţiva nori care au acoperit cerul în weekend, putinii turisti aflati pe litoral s-au refugiat la terase si in piscinele hotelurilor. Vremea s-a mai incalzit ieri, insa apa rece a mării si briza racoroasa i-au tinut pe turistii departe de plaja. Doar cei mai curajosi au intrat in apa care nu are mai mult de 12 grade Celsius.

Timizi, unii au incercat apa, macar cu picioarele. Cei mai mulţi însă au preferat sa admire marea de pe sezlonguri, mai mult imbracati decat in costume de baie. Iar altii nici nu au pasit pe nisip si au ales o plimbare pe faleza sau o masa la terase.

Turistii din staţiunea Mamaia care au vrut să se păzească de răceală au ales să stea mai mult în hoteluri. Insa nu in camere, ci la piscina. Cei care au făcut baie în piscinele neacoperite au constatat cu stupoare că apa nu este cu mult mai caldă decat cea a marii

In saloanele de Spa si piscinele acoperite, in schimb ...lucrurile au stat cu totul altfel. Pentru hotelieri si patronii de terase si restaurante a fost un sfarsit de saptamana dezamagitor. Se asteptau la aproximativ 5.000 de turisti pe litoral, dar statiunile au fost mai mult pustii. Poate de saptamana viitoare situatia se va mai schimba, daca vremea va continua să se încălzească la malul marii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii