Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte în derulare la „Salvaţi Copiii" Mangalia

ro

20 Nov, 2008 03:07 831 Marime text

Organizaţia „Salvaţi Copiii" derulează, în această perioadă, o serie de campanii menite să îmbunătăţească situaţia micuţilor defavorizaţi social. Cei 27 de copii de la Grădiniţa „Step by Step", înfiinţată şi susţinută de „Salvaţi Copiii" Mangalia, au primit, zilele acestea, obiecte de vestimentaţie din partea asociaţiei, precum şi mai multe utilaje noi pentru locul de joacă, sponsorizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.

Pe lângă aceşti copii, mai sunt ajutaţi cu bani şi alţi minori, ai căror părinţi au posibilităţi materiale extrem de reduse, în cadrul unui proiect de prevenire a abandonului şcolar.

„În prezent suntem în plină campanie de identificare a copiilor ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă, în străinătate. Până acum, avem o listă cu aproape 200 de copii, cu unul sau ambii părinţi plecaţi. Aceştia vor primi sprijinul nostru material, acolo unde este cazul, dar şi consiliere psihologică din partea specialistului nostru, Carmen Faliboga", ne-a declarat preşedintele „Salvaţi Copiii" Mangalia, Elena Alexe.

Voluntarii „Salvaţi Copiii" vor organiza, ca în fiecare an, un marş dedicat semnării Cartei Drepturilor Copilului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii