Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rămâne în arest (video)

ro

21 Jan, 2011 00:00 1838 Marime text
recurs_amanat_REF1.jpgA fost respins recursul lui Giani Deli-Iorga. Asta după ce avocata sa l-a recuzat pe preşedintele completului de judecată pe motiv că acesta şi-ar fi format deja o părere despre clientul său, lucru care i-ar putea influenţa decizia.

Deli-Iorga rămâne în arest şi este obligat să plătească cheltuielile de judecată. Avocata Aurica Grigorescu a recuzat-o pe judecătoarea Zoiţa Frangu, preşedintele completului, pe motiv că aceasta şi-ar fi format deja o părere despre clientul său, lucru care i-ar putea influenţa decizia. Acest lucru însă nu a împiedicat judecarea recursului, care a fost respins ca fiind tardiv. Deli-Iorga nu va fi judecat în libertate şi este obligat să achite cheltuielile de judecată de 300 de lei, dar şi 100 de lei onorariul avocatului din oficiu. În sala de judecată au fost prezente şi rudele lui Deli-Iorga, iar mama acestuia a izbucnit în lacrimi în momentul în care fiul său a fost adus încătuşat. Rudele lui Deli-Iorga îl cred în continuare nevinovat. Tatăl tânărului acuzat de comiterea celor două crime de la Cernavodă spune că Giani a fost tot timpul un copil cuminte şi bun la suflet. Părinţii nu au fost niciodată de acord cu prietenia dintre cei doi, mai ales că Bogdan era o fire violentă. Rudele lui Deli-Iorga spun chiar că Mitu citea multe cărţi de psihologie, sociologie şi chiar spiritism, iar la un moment dat ar fi încercat să pună în aplicare câteva astfel de practici.
Giani Deli-Iorga se va întoarce la secţia de neuropsihiatrie Palazu Mare unde mai are de răspuns la câteva întrebări, apoi va ajunge în arestul poliţiei. Acolo va rămâne până când va fi trimis în judecată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii