Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se deschide Centrul de zi pentru copii cu autism

ro

13 Nov, 2009 01:51 3043 Marime text
protectia_copilului.jpgLuni, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa (DGASPC) inaugurează Centrul de zi pentru copii cu autism.

Acest obiectiv s-a născut, potrivit reprezentanţilor DGASPC, din dorinţa de a creşte calitatea serviciilor sociale oferite la nivelul judeţului.

Centrul de zi oferă servicii de recuperare pentru 32 de copii diagnosticaţi cu autism, cu vârste cuprinse între trei şi nouă ani şi care provin din familii biologice.

Totuşi, numărul copiilor bolnavi este mult mai mare. În evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa se află 220 de copii diagnosticaţi cu tulburare din sfera spectrului autist.

Evenimentul va avea loc la ora 11.00, la sediul Complexului de Servicii Comunitare Orizont, str. Horia Agarici nr. 5.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 13 Nov, 2009 15:59 DGASPC s-a interesat sa afle cand va fi FINALIZAT Centrlul de zi pentru copii din orasul Harsova de Constanta ??? SIGUR,NU!!! De ce ??? Nesimtire din partea TUTUROR. DGASPC stie ca in orasul HARSOVA de Constanta se DORESTE INFIINTAREA unui CAMIN DE COPII SCOLARI ??? Pe DIRECTOR il doare burta numai de salariul lui si a "angajatelor" lui.