Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă cu scatei (video)

ro

30 Apr, 2011 02:55 2531 Marime text
cl_mangalia_1.jpg

Alesii locali din Mangalia s-au ciondănit în şedcinţa de aseară ca la uşa cortului, iar în final nu au ajuns la un consens. Mai mult decat atât doi dintre consiieri au părăsit sala de sedintă. La întrunire au participat şi consilierii locali Nae Negrea şi Dan Moldovan, deşi acestia au fost excluşi din partid.

Aleşii locali s-au reunit în şedinţă extraordinară având pe ordinea de zi, spre aprobare, 42 de proiecte de hotărâre la care s-au adăugat încă 2 de pe ordinea suplimentară. Proiectele la care Claudiu Tusac ţinea cu dinţii au fost respinse de consilierii locali PDL, PC şi, surprinzător, PNL .

Protocolul USL parcă nici nu ar fi fost semnat la Mangalia. Consilierii locali PNL par să nu fie de aceeaşi baricadă cu colegii social democraţi. De aici a pornit şi întregul scandal .

Consilierii locali care nu au fost de acord cu proiectul de hotărâre vizând rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli nu au ezitat să îşi explice gestul . Ei au reclamat faptul că acest proiect nu a fost prezentat în cadrul întrunirii Comisiei economice de la nivelul Consiliului Local Mangalia.

Probleme au fost ridicate şi asupra proiectului de hotărâre privind contractarea unui împrumut de 10 milioane de euro pentru cofinanţarea proiectelor europene. Majoritatea aleşilor locali s-au opus acestui proiect susţinând că actul normativ nu a trecut prin Comisia economică şi este împovărător pentru cetăţenii oraşului. Deşi o parte din proiecte au fost aprobate, simplu fapt ca la vot au participat şi cei doi consilieri locali care au fost excluşi din partid ridica mari semne de întrebare asupra legalităţii acestor proiecte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii