Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Medgidia refuza sa plateasca solicitarile facute catre ambulanta

ro

16 Jun, 2010 03:38 1893 Marime text
vasile_popescu_ambulanta_03.jpgÎn dosarul cu numărul 23339/212/2010, înregistrat la Judecătoria Constanţa, în data de 11 iunie a.c., având ca obiect pretenţii, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, în calitate de reclamant, a chemat „la bară" Spitalul Municipal Medgidia.

Din cauza faptului că Spitalul Municipal Medgidia refuză cu desăvârşire, invocând motivul că nu are bani, să plătească solicitările pentru cazurile speciale către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, aceştia din urmă au ales să îşi recupereze banii pe cale legală. „Sunt anumite solicitări care nu sunt decontate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Constanţa şi, drept urmare, noi trebuie să primim banii de la spitale. Însă directorul Spitalului Municipal Medgidia nu ne-a dat banii nici până la această oră şi, în cazul în care vom avea controale, noi vom fi penalizaţi", ne-a declarat directorul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, dr. Vasile Popescu.

Acesta a adăugat şi faptul că a somat conducerea instituţiei spitaliceşti în repetate rânduri şi nu a dorit să se ajungă la proces, însă fără nici un rezultat, deoarece de fiecare dată i s-a invocat lipsa banilor.

De cealaltă parte, dr. Stere Buşu, directorul Spitalului Municipal Medgidia, a declarat că Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa îl acuză nefondat de neplata serviciilor medicale prevăzute în contractul de prestări servicii. „Aceşti pacienţi, pentru care s-a solicitat ambulanţa, nici nu sunt înregistraţi la noi, ca şi cum nici nu ar fi fost internaţi", se apără managerul unităţii spitaliceşti.

Primul termen de judecată al procesului intentat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa va avea loc pe 14 decembrie a.c.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii