Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sport extrem (video)

ro

23 Apr, 2011 02:02 2635 Marime text
AGLOMERATIE_MIEI3.jpg

Achiziţionarea unui miel s-a transformat zilele acestea într-o adevărată aventură. Ore în şir de stat la cozi, îmbrânceli şi preţuri după ureche. Asta deşi primăria constanta anunţa cu surle şi trâmbiţe că a stabilit preţul corect la carnea de miel. Autorităţile au omis însă să verifice dacă acesta este şi respectat, motiv pentru care în pieţe s-a creat un adevarat tărăboi .

De la 19.9 lei, aşa zisul preţ corect fixat de Primaria Constanta , carnea de miel a ajuns astăzi la 25 de lei . Comerciatii au fost lasati în voia sorţii de reprezentanţii primăriei , care ar fi trebuit să se ocupe de organizare , ca atare au stabilit pretul după bunul lor plac . Si de aceasta data, tot constănţenii au avut de suferit.

Oamenii spun că , mai nou,comercianţii stabilesc preţul şi în funcţie de mărimea mielului. Mai exact , unul care cantareste in jur de 10 kg, se vinde cu 25 de lei, iar cei prea mari sau prea mici cu 20 de lei . Comercianţii însă nu ar recunoaşte acest lucru nici în ruptul capului .

Ca şi când n-ar fi fost de ajuns că au stat ore în şir la rând, mulţi oameni au plecat acasă cu mâna goală. Nu prea aveau de unde să aleagă.

Nici cei care au reusit sa cumpere un miel nu au fost însă mai multumiti .

Nici de aceasta data comerciantii nu si-au recunoscut vina .

In concluzie , anul acesta , vanzarea mieilor a fost un real esec, în primul rând din cauza proastei organizari a primariei care i-a lasat pe comercianti sa-şi facă de cap. Aglomeraţie însă nu a fost numai în piaţă, , haos a fost şi în trafic. În goana nebună după miel, constănţenii şi-au lăsat maşinile pe unde au apucat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii