Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl-monstru (video)

ro

27 Nov, 2010 02:12 2255 Marime text
Bebe_In_Coma_2.jpgCazul unui pacient de doar şapte luni i-a şocat pe medicii constănţeni. Bebeluşul care se afla in stare de coma a fost transferat de la Tulcea la Spitalul Judeţean Constanţa alături de mama lui. Aceasta a povestit, senină, supliciile la care tatăl îi supunea pe amândoi.Ultima cruzime de care barbatul a dat dovada a fost cand l-a lovit pe micut cu piciorul si l-a aruncat intr-o groapa.

Bebe_In_Coma_1.jpgCumplitul eveniment s-a petrecut într-un sat tulcean.Tatal cu un adevarat istoric de violenta si-a manifestat inca o data brutalitatea.Si-a lovit intr-un mod inimaginabil bebelusul de doar 7 luni,care de aceasta data insa a ajuns in stare grava la spital. Culmea este că autorităţile din Tulcea au aflat de fapta bărbatului de la medicii şi psihologii Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Constanţa. Tatăl are 30 de ani. Adolescenţa şi primii ani de după majorat şi i-a petrecut în puşcărie, după ce la 16 ani a ucis un consătean. Pentru că era minor la vremea aceea, a scăpat cu doar şapte ani de puşcărie.

Bărbatul va fi decăzut din drepturile părinteşti, însă inspectorii de la Protecţia Copilului pun în balanţă şi modul în care mama l-a protejat pe micuţ. Astfel că bebelusul ar putea ajunge într-un centru de plasament. Dacă oamenii legii vor proba acuzaţia de rele tratamente aplicate minorului, tatăl ar putea ajunge iarăşi după gratii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii