Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tiberiu Pleşu de la ITM, la ceas aniversar

ro

19 Oct, 2011 03:03 2456 Marime text
Tiberiu-Plesu7.jpgInspectorul-şef adjunct pe Relaţii de Muncă în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa împlineşte astăzi 59 de ani.Pleşu s-a înscris la începutul lunii octombrie anul trecut în UNPR.

El a fost repus în funcţia de inspector-sef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) din Constanţa în iulie 2010 după ce a câştigat procesul cu Ministerul Muncii, intentat la momentul când a fost eliberat din funcţie, în 2009. Demiterea s-a făcut în luna mai, potrivit Ordonanţei de Urgenţă 37 din 2009, odată cu decizia prin care noii şefi de instituţii deveneau directorii coordonatori şi erau numiţi pe linie politică, fiind desfiinţate, astfel, funcţiile de inspector-şef adjunct. Pe 10 iunie, Curtea de Apel Constanta a emis o hotărâre definitivă şi irevocabilă de repunere în funcţie şi a dispus plata drepturilor salariale din perioada în care Pleşu a fost demis. Ministerul a făcut recurs la hotărâre la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă acţiunea a fost respinsă.

Pleşu a fost învăţător la şcoala Cavia din judeţul Bacău, director SC Sincom Construct SRL Constanta, consilier corp control TAGCM Constanta, prim-vicepreşedinte al UJSL - CNSLR Frăţia Constanţa, preşedinte al Federaţiei din Construcţii Montaj "Anghel Saligny" Bucureşti, membru al Comisiei de control şi Consiliul Naţional al CNSLR Fratia, consilier judetean în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, preşedinte al Comisiei de Servicii Publice, Comert, Agricultură şi Industrie Alimentară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii