Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trofeul de la Sanremo (video)

ro

14 Apr, 2011 03:46 2855 Marime text
copii_sanremo2.jpg

Corul de copii „Armonia", care a câştigat trofeul Festivalului Sanremo 2011, a revenit la Năvodari. Micile vedete au fost aşteptate de părinţi, bunici, prieteni şi profesori, dar şi de primarul localităţii, Nicolae Matei, care le-a asigurat integral transportul până în Italia. Este pentru prima dată când marele premiu al Festivalului Sanremo pentru copii revine României.

Emoţii mari la revenirea corului de copii „Armonia" la Năvodari după ce micuţii au câştigat trofeul de la Sanremo. Corul a evoluat pe scena prestigiosului festival italian în formulă de 29 de copii, sub bagheta lui Bogdan Oancea.

Micuţii au participat cu două melodii , însă una dintre ele a reuşit să impresioneze publicul şi anume „Poartă către vis".

Emoţii au fost nu doar în rândul copiilor, ci şi al părinţilor. Pentru ei, acest trofeu reprezintă încununarea muncii şi talentului micuţilor.

Costurile de deplasare la festivalul de la Sanremo au fost suportate integral de administraţia locală. Primarul Nicolae Matei consideră că premiul este un motiv de mândrie pentru localitate şi promite că va susţine în continuare corul „Armonia".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii