Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un gest maret (video)

ro

08 Apr, 2011 01:58 2237 Marime text
pdl_doneaza_sange1.jpg

Tinerii democrat liberali vor să fie un exemplu pentru toţi constănţenii şi donează sânge în speranţa că pot salva vieţi. Cei 30 de tenerari au mers la Centrul de Transfuzii Sanguine unde s-au întâlnit şi cu directorul direcţiei de sănătate publică din Constanţa. Ei speră ca astfel de acţiuni să devină o tradiţie.

Cel care i-a convins pe democrat liberali să doneze sânge a fost chiar preşedintele organizaţiei de tineret. Adrian Sponte a ales ca acţiunea să aibă loc de Ziua Mondială a Sănătăţii pentru a da un exemplu constănţenilor.

Dai sânge dai viaţă ! Acesta este doar unul din sloganurile abordate de tinerii din pdl in cadrul acţiunii de la Centrul de Transfuzii Sanguine. Mulţi spun că până acum nu au mai donat sânge, dar asta nu i-a împiedicat să se gândească în primul rând la semeni.

ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII este sărbătorită pe 7 aprilie în întreaga lume din 1950. Tema de anul acesta este: Rezistenta la agenti antimicrobieni, iar sloganul „Acţionează astăzi ca să poţi vindeca şi mâine!" este un apel pentru intensificarea angajamentului global la protejarea medicamentelor esentiale in tratarea bolilor infecțioase.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii