Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmări devastatoare (video)

ro

25 Jan, 2011 00:00 1821 Marime text
Continuare_explozie_1.jpg Tentativă de suicid sau accident? Este întrebarea la care trebuie să răspundă cei care investighează explozia produsă la un bloc de locuinţe de pe strada Soveja.

O cunoştiinţă a proprietarului spune că tatăl lui murise în urmă cu două săptămâni, iar banii i se terminaseră, astfel că problemele se ţineau lanţ. Bărbatul rănit în explozie are 43 de ani, este cetăţean româno-canadian şi a revenit în ţară, în urmă cu câteva luni. De atunci problemele s-au ţinut lanţ. Tatăl lui, grav bolnav a murit în urmă cu două săptămâni, iar după deces au apărut şi problemele financiare. Banii pe care îi avea s-au terminat, iar acum deflagraţia a lăsat în urmă un adevărat dezastru.

Cazul a intrat în atenţia autorităţilor locale. Proprietarii apartamentului de sub cel în care a avut loc explozia se tem acum pentru siguranţa lor. Anchetatorii încearcă să afle dacă victima a încercat să se sinucidă sau dacă a fost vorba doar despre un accident. O cunoştiinţă a proprietarului spune că tatăl lui murise în urmă cu două săptămâni, iar banii i se terminaseră, astfel că problemele se ţineau lanţ. Bărbatul rănit în explozie are 43 de ani, este cetăţean româno-canadian şi a revenit în ţară, în urmă cu câteva luni. De atunci problemele s-au ţinut lanţ. Tatăl lui, grav bolnav a murit în urmă cu două săptămâni, iar după deces au apărut şi problemele financiare. Banii pe care îi avea s-au terminat, iar acum deflagraţia a lăsat în urmă un adevărat dezastru. Cazul a intrat în atenţia autorităţilor locale. Proprietarii apartamentului de sub cel în care a avut loc explozia se tem acum pentru siguranţa lor. Anchetatorii încearcă să afle dacă victima a încercat să se sinucidă sau dacă a fost vorba doar despre un accident.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii