Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victime ale accidentelor Sase persoane in stare critica, la Spitalul Judetean

ro

17 Feb, 2010 03:46 1538 Marime text
spitalul_judetean_stoian_florian_01.jpgDe vinerea trecută şi până ieri dimineaţă, s-au produs trei accidente rutiere grave în Constanţa, în care şapte persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 18 au fost rănite şi au ajuns la spital.

Coşmarul a început vinerea trecută când, la intrarea în Poarta Albă, din cauza unei roţi căzute de la un autotractor, un autocamion MAN s-a răsturnat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu microbuz de transport persoane. Patru oameni şi-au pierdut viaţa iar alte patru au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ieri, la SCJU mai erau internaţi trei pacienţi a căror stare este foarte gravă. Silviu Croitoru, Marian Ciocoiu şi Ştefan Constantin sunt, în continuare, ventilaţi mecanic, cu multiple politraumatisme la nivelul craniului, membrelor şi organelor interne. Un alt bărbat, a cărui stare de sănătate nu mai prezenta pericole, a fost externat ieri-dimineaţă.

Luni, o altă tragedie s-a produs pe drumul care leagă localităţile Nicolae Bălcescu de Dorobanţu. Trei persoane au murit, iar cinci au fost transportate la SCJU Constanţa, după ce un Mitsubishi a intrat într-un Logan. Ieri mai erau internate trei femei, de asemenea în stare foarte gravă, care au fost operate. Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU Constanţa, dr. Florian Stoian, starea celor şase bolnavi este foarte gravă, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Şi în urma accidentului produs ieri, în Mamaia, unde un microbuz s-a răsturnat, se pare din cauza poleiului, au ajuns la spital nouă constănţeni cu diverse traumatisme. Dr. Stoian a precizat că aceştia urmează să fie supuşi şi la alte investigaţii, însă nici unul dintre ei nu este în stare gravă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii