Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul îţi aparţine! (video)

ro

23 Nov, 2010 00:00 1543 Marime text
campanie_somaj.jpgSunt tineri şi dornici să lucreze numai că societatea actuală nu le permite. Vorbim despre 20% din tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani, care sunt in căutarea un loc de munca.

Pentru a veni în sprijinul elevilor constănţeni, reprezentanţii instituţiilor competente au vizitat fiecare liceu si le-au vorbit tinerilor despre posibilităţile de angajare după terminarea studiilor. Elevii de la liceul Carol I au primit de la specialişti, informaţii precum oportunităţi de angajare sau studiu în ţară şi peste hotare, dar şi diferite aspecte legislative legate de piaţa muncii .Direcţia pentru tineret şi Sport Constanţa, în colaborare cu centrul Europe Direct şi Agenţia pentru ocuparea forţei de muncă a iniţiat o campanie de informare a tinerilor constănţeni privind şansele pe care le au după terminarea studiilor.
Campania "Viitorul îţi aparţine se află" la prima ediţie. Organizatorii speră ca acţiunea să aibă efect şi să fie continuată şi în anii următori.Acţiunea se desfăşoară în 7 unităţi şcolare constănţene. Campania a început luni cu liceele Traian şi Carol I.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii