Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chivu, in lotul lui Inter pentru Livorno

ro

23 Mar, 2010 23:40 1417 Marime text

chivu-2_23_03.jpgCristian Chivu a fost convocat de antrenorul Jose Mourinho în lotul pentru meciul cu Livorno, programat mâine, în Serie A, după două luni şi jumătate de la operaţia la cap suferită după o accidentare produsă într-un meci de campionat. Potrivit site-ului oficial al grupării Inter Milano, antrenorul Jose Mourinho nu l-a putut convoca pentru acest meci pe mijlocaşul olandez Wesley Sneijder, care are probleme musculare la piciorul drept. De asemenea, atacantul Mario Balotelli, care nu se află în relaţii bune cu Mourinho, nu a fost convocat pentru partida de miercuri.

După numai 40 de zile de la operaţie, Chivu şi-a reluat antrenamentele la Inter şi s-a antrenat o perioadă cu o cască de protecţie. Săptămâna trecută, fundaşul român a trecut cu bine de controlul neurologic efectuat la o clinică din Milano, el primind acceptul medicilor pentru a-şi relua activitatea.

Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu formaţia Chievo, disputat pe 6 ianuarie, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii