Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cosmin Matei, la ultimul meci

ro

18 Feb, 2010 22:15 1134 Marime text

matei.jpgJuniorul echipei Farul, Cosmin Matei, este la un pas să spună adio formaţiei de pe litoral. Internaţionalul de tinerer considerat a fi o adevărată perlă are un caracter îndoielnic şi a intrat într-un nou conflict cu tehnicienii echipei. Astăzi, jucătorul a fost eliminat, la doar câteva minute de la intrarea pe teren în meciul amical contra Unirii Slobozia, pentru că a înjurat arbitrul deoarece acesta nu a sancţionat un fault asupra sa. Matei a protestat iar centralul l-a trimis mai repede la vestiare.

Reacţia stupidă a elevului său l-a înfuriat la culme pe Ştefan Stoica. Tehnicianul marinarilor, care are nevoie de linişte pentru a ataca promovarea, a declarat la final că Matei va fi pus pe lista celor excluşi. „Matei pare că este de pe altă planetă. Ceea ce face el este de nivelul diviziei a VII-a. Am încercat de când am venit la Farul să îl aduc pe calea cea bună dar se pare că nu doreşte. Voi propune excluderea lui din lot" a declarat antrenorul marinarilor.

Vă reamintim că în vară, mijlocaşul a avut de furcă la chiar primul antrenament sub conducerea lui Marius Şumudică, el fiind trimis în tribună pentru că era interesat mai mult de telefoane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii