Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Da pista pe panou

ro

01 Dec, 2009 17:08 1410 Marime text

jones.jpgFosta atletă americană Marion Jones intenţionează să înceapă o carieră în baschetul profesionist şi se antrenează din luna octombrie cu echipa feminină de baschet San Antonio Silver Star. Fosta atletă a jucat baschetlacolegiu, înCarolina de Nord, unde a început ca apărător şi a cucerit titlul naţional în 1994.

Fosta atletă a declarat pentru AFP că apariţia sub panou ar fi "o provocare interesantă pentru mine. Mi-ar da posibilitatea să împărtăşesc din experienţa mea de sportiv şi tinerelor jucătoare de astăzi. Mi-ar oferi, practic, o a doua şansă de a face ceva bun în sport".

Pe 5 octombrie 2007, Marion Jones a recunoscut că a folosit steroizi în timpul Jocurilor Olimpice de la Sydney din 2000. Fosta atletă a returnat medaliile câştigate în cadrul JO, trei de aur şi două de bronz, fiind şi suspendată pe o perioadă de doi ani, începând cu 8 octombrie. Ca o consecinţă a declaraţiilor atletei, CIO a retras şi medaliile cucerite de ştafetele de viteză americane.

În martie 2008, Marion Jones a fost condamnată la şase luni de închisoare pentru că a minţit anchetatorii federali în două rânduri, o dată în legătură cu anabolizantele şi apoi pentru a-şi proteja soţul, Tim Montgomery.

Marion Jones speră să joace în iarnă la o echipă din Europa,iar după începerea sezonului WNBA la o echipă din Statele Unite.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii