Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din ring in parlament

ro

01 Dec, 2009 20:22 1243 Marime text

pacquaio.jpgCampionul mondial WBO la categoria semimijlocie, Manny Pacquiao, a anunţat, astăzi, că va candida pentru un loc în Congresul Insulelor Filipine, ca reprezentant al provinciei Sarangani.

Potrivit AFP, Pacquaio (30 de ani) are deja lansat pe internet un clip prin care îşi anunţă principalele obiective şi sloganul candidaturii, care e "Shimbarea e acum!". În imaginile prezentate, pugilistul vorbeşte unui grup de oameni despre violenţe, iar la început este scris: "El a luptat împotriva liderilor corupţi".

Pe plan sportiv, filipinezul îşi pregăteşte revenirea în ring după ce în noiembrie l-a învins pe portoricanul Miguel Cotto prin KO tehnic în runda a 12-a şi a devenit astfel şi campion mondial la categoria semimijlocie, versiunea WBO. Promotorul său, Freddie Roach,a anunţat că viitorul adversar al filipinezului ar putea fi israelianul Yuri Foreman, cunoscut şi ca boxerul rabin, care la jumătatea lunii noiembrie a cucerit titlul mondial WBA.

Manny Pacquiao este primul pugilist din istorie care a reuşit să cucerească şapte titluri mondiale la şapte categorii diferite de greutate fiind considerat un adevărat erou în Filipine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii