Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul - Unirea 6-1, intr-un amical de 120 de minute

ro

18 Feb, 2010 22:36 1142 Marime text

fot_12.jpgFC Farul a jucat astăzi penultimul meci de verificare înaintea reluării campionatului împotriva formaţiei de Liga a III-a, Unirea Slobozia. Meciul s-a disputat pe terenul secund de la baza Farului şi s-a încheiat cu scorul de 6-1, datorită numărului mare de jucători din lot, tehnicienii gazdelor solicitând ca partida să se dispute pe durata a trei reprize de câte 40 de minute.

Farul a început în formula: Vlas - Măţel, Ninu, Larie, Mendy - Teekloh - Cristocea, Păcuraru, Andone, Mansur - Chico, în primele 80 de minute singura modificare fiind apariţia lui Matei care însă nu a tăbovit prea mult pe gazon. Constănţenii au primit ajutor de la oaspeţi care şi-au marcat un autogol chiar înainte de prima pauză, Cristocea majorând avantajul înainte de pauza a doua.

Ultimele 40 de minute au fost la discreţia rezervelor fariste, Doicaru, de două ori, Pantelie şi Andrade marcând celelalte goluri pentru un succes concludent.

La final, tehnicianul marinarilor a admis că încă există multe lacune dar s-a arătat încrezător în viitor. „Sunt foarte mulţumit de o parte dintre jucători dar câţiva dintre ei m-au dezamăgit. Au fost şi jucători care m-au dezamăgit la capitolul disciplină tactică. Eu mereu le spun jucătorilor că nu este de ajuns să jucăm fotbal, trebuie să avem şi o disciplină tactică. Este foarte mult de muncă dar sunt mulţumit. Am făcut şi câteva faze frumoase iar scorul nu contează aşa mult", a spus Ştefan Stoica.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii