Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Formula 1 Degetele lui Alonso asigurate pentru 10 milioane

ro

27 Apr, 2010 00:14 1208 Marime text

alonso_26_04.jpgDegetele mari ale mâinilor pilotului spaniol al echipei de Formula 1 Ferrari, Fernando Alonso, au fost asigurate pentrusumade zece milioane de euro, informează ediţia on-line a cotidianuluiMarca, citată de Mediafax.

BancaSantander, principalul sponsor al echipei Ferrari, a lansat un nou produs de asigurări, iar dublul campion mondial a primit o poliţă de viaţă şi accidente, cu o clauză specială pentru degetele sale mari de la mână. Motivarea acestei asigurări a constat în faptul că degetele lui Alonso sunt importante la condus, dar reprezintă totodată un simbol al victoriei şi al faptului că totul este sub control, după cum obişnuieşte pilotul spaniol să-şi celebreze triumfurile.

Şi alţi sportivi şi-au asigurat diverse părţi ale corpului. De exemplu, portarul echipei Real Madrid, Iker Casillas, şi-a asigurat mâinile, în 2007, pentru 7,5 milioane deeuro, iar coechiperul său Cristiano Ronaldo, picioarele, în 2009, pentru 100 de milioane de euro. De asemenea, David Beckham şi-a asigurat tot corpul pentru suma de 150 de milioane de dolari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii