Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Anglia) Newcastle revine in Premier League

ro

06 Apr, 2010 17:46 1431 Marime text

newcastle.jpgFormaţia engleză Newcastle United a învins, scor 2-1, pe Sheffield United, în etapa a 42-a a ligii secunde engleze, şi şi-a asigurat promovarea în Premier League, beneficiind de remiza dintre Nottingham Forest şi Cardiff, scor 0-0.

Newcastle, retrogradată sezonul trecut, este pe primul loc în liga secundă, cu un avans de 17 puncte faţă de Nottingham Forest, ocupanta poziţiei a treia, cu patru etape înainte de final. Newcastle şi-a asigurat unul dintre primele două locuri care garantează o promovare directă deşi s-a confruntat cu destule probleme imediat după retrogradarea din prima ligă.

Altfel, West Bromwich Albion, echipa românului Gabi Tamaş, a remizat, scor 1-1, în meciul disputat în deplasare contra celor de la Watford şi se află în acest moment pe poziţia a doua, a clasamentului, la 11 puncte de Notthingham Forest. WBA mai are nevoie de o victorie în ultimele patru runde pentru a fi sigură de accederea în Premier League, fără a mai fi nevoită să joace meciuri de baraj.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii