Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Bundesliga) Nicu a debutat cu gol la Freiburg

ro

02 Jul, 2010 15:14 1482 Marime text
nicu.jpg

Mijlocaşul român Maximilian Nicu a debutat cu gol lanouasa echipă SC Freiburg, într-un meci amical câştigat, joi, scor 10-0 (4-0), în faţa unei selecţionate regionale din Kenzingen, informează Mediafax.

Nicu, purtătorul tricoului cu numărul 10, a marcat al nouălea gol al partidei, în minutul 69. El a fost introdus pe teren de antrenorul Robin Dutt la câteva ore după ce a semnat contractul cu SC Freiburg. Internaţionalul român (3 meciuri înechipanaţională) a sosit la gruparea din sud-vestul Germaniei liber decontract, după ce a retrogradat cu Hertha BSC Berlin, formaţie la care evolua din anul 2008.

Directorul sportiv al clubului SC Freiburg, Dirk Dufner, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, că jucătorul de origine română (născut în Germania) completează linia mediană a tehnicianului Robin Dutt pentru viitorul sezon:"Cu Maximilian Nicu, un jucătorrapid, care aleargă bine şi are experienţă înprimaligă, mijlocul nostru este complet". Maximilian Nicu, 27 de ani, a jucat 43 de meciuri şi a marcat 3 goluri în prima ligă a Germaniei. Formaţia SC Freiburg a terminat ediţia 2009-2010 a campionatului pe poziţia a 14-a, cu 35 de puncte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii