Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Cariera terminata la 26 de ani

ro

11 Dec, 2009 19:49 1159 Marime text

ashton.jpgAtacantul lui West Ham, Dean Ashton, este nevoit să se retragă din activitate la vârsta de 26 de ani, din cauza unei accidentări la gleznă, suferită în 2006, când se pregătea alături de echipa naţională a Angliei.

Potrivit site-ului grupării londoneze, medicii l-au anunţat că Dean Ashton că nu mai poate reveni în activitate la o echipă profesionistă de fotbal din cauza accidentării suferite în august 2006. El a fost operat şi a făcut recuperare, dar are în continuare probleme cu mobilitatea. Ashton a ratat restul sezonului 2006-2007, dar a evoluat de 31 de ori în campionatul următor. În septembrie 2008 el a suferit o recidivă a accidentării.

Ashton a fost transferat de West Ham United în 2006, după ce a mai evoluat la Crewe Alexandra şi Norwich City. Elare un joc pentru naţionala Angliei, la 1 iunie 2008, iar ultimul meciîn care a evoluat s-a desfăşurat în luna septembrie a anului trecut.

De remarcat că presa engleză nu exclude ca fotbalistul să-l cheme în instanţă pe cel care l-a accidentat, mijlocaşul Shaun Wright-Phillips. Deşi sindicatul fotbaliştilor încearcă să găsească o soluţie fără implicarea justiţiei, şansele de reuşită ale negocierilor sunt destul de mici. De asemenea, clubul West Ham a solicitat daune în valoare de circa 8 milioane de lire sterline din partea Federaţiei Engleze de Fotbal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii