Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (EL)/Dinamo si CFR umilite, Fulham calificare eroica

ro

17 Dec, 2009 11:57 1169 Marime text

uefa_17.12.jpgO nouă seară neagră pentru echipele româneşti. Dinamo a cedat cu 0-3 la Atena în faţa lui PAO, deşi scorul este unul mult prea drastic în comparaţie cu desfăşurarea ostilităţilor. Bucureştenii au jucat bine în ofensivă dar au gafat impardonabil în aărare şi spun adio actualei ediţii a Eurpa League. Grecii se califică împreună cu Galatasaray, echipă invinsă aseară de Sturm Graz.

CFR Cluj s-a făcut din nou de râs, de data aceasta în faţa lui PSV Eindhoven. Ardelenii au „reuşit" probabil cel mai slab meci din acest sezon, jucătorii fiind doar cu gândul la vacanţă. Lazovic şi Amrabat au marcat pentru oaspeţi însă scorul a fost unul mic dacă e să ne luăm după ocazii. Grupa s-a încheiat cu o mare surpriză după ce Sparta Praga a fost spulberată acasă de FC Copenhaga. Senegalezul N'Doye a marcat o dublă în prima parte, iar Gronkjaer a transformat un penalty, astfel că danezii ajung în primăvară deşi plecau cu ultima şansă la calificare.

În celelalte grupe surprizele au fost puţine. Deţinătoare trofeului, Şahtior, a cedat la Belgrad în faţa lui Partizan dar pe teren s-a aflat formaţia a doua. Singura bombă a explodat la Basel, acolo unde gazdele elveţiene au cedat cu 2-3 în faţa lui Fulham, deşi o remiză era egală cu o calificare. Zamora, de două ori, şi Gera, au marcat pentru londonezi, gazdele reuşind doar să reducă din diferenţă prin Frei şi Streller.

Rezultatele de miercuri:

rezultate-uefa.jpg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii