Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (EPL) Chelsea spulbera Portsmouth, MU la +1

ro

25 Mar, 2010 13:32 1642 Marime text

lampard.jpgDouă duble semnate Drogba şi Malouda, plus o reuşită a lui Lampard, au ajutat Chelsea să obţină un neverosimil 5-0 pe terenul lanternei din Premier League, Portsmouth.

Oaspeţii s-au chinuit însă serios în prima repriză, când reuşita ivorianului Drogba a venit contrar cursului jocului. După odihnă însă, contraatacurile echipei lui Ancelotti s-au dovedit letale, Chelsea fiind acum la numai un punct distanţă de luderul Manchester United.
Tot aseară, Manchester City a primit o grea lovitură în încercarea de a prinde un loc de Liga Campionilor, după ce a fost învinsă chiar pe propriul teren de Everton.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cahill şi Arteta, gazdele ieşind în evidenţă doar prin cartonaşe galbene. În celelate două meciuri restante, Aston Villa a remizat cu Sunderland, scor 1-1, iar Blackburn a învins cu 2-1 pe Birmingham.
Altfel, Tottenham s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei după 3-1 cu Fulham, într-un derby londonez de tradiţie. Zamora a deschis scorul pentru oaspeţi care au condus la pauză, dar gazdele au replicat furibund în startul reprizei secunde şi Bentley, Pavlyuchenko şi Gudjonsen au stabilit scorul final.

Clasament:

clas1.jpgclas2.jpg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii