Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Farul – Gloria, 3-1 in ultima runda a ligii secunde

ro

05 Dec, 2009 19:03 788 Marime text

Succes important pentr Farul care termină sezonul de toamnă pe poziţia a treia în clasamentul pimei serii din Liga II.

Derby-ul retrogradatelor nu a fost deloc unul încrâncenat, Farul reuşind al treilea meci solid la rând, ca un paradox, de când a fost preluată de Gică Butoiu. Marinarii au început tare şi până la golul lui Rusmir, marcat în minutul 11, Andone, Teekloh sau Papp, puetau debloca tabela. Gloria a replicat palid dar a reuşit să egaleze temporar prin Boghiţoi. Reuşita ex-portuarului a dat peste cap întreg planul de joc al fariştilor şi după doar trei minute Răzvan Radu putea îngropa gazdele dacă nu rata incredibil din 7 metri.

Scăpaţi ca prin urechile acului, marinarii s-au pus apoi din nou pe muncă iar eforturile le-au fost răsplătite în minutl 38 când Mendy a transformat în gol o fază bine construită de Chico. Până la pauză, Matei a mai ratat o ocazie mare de a închide meciul rezultatul strâns de pe tabelă fiind unul mincinos.

După odihnă, Farul s-a distanţat imediat pe tabelă prin portughezul Chico astfel că repriza secundă a fost mai puţin spectaculoasă decât prima. Marile oportunităţi au aparţinut tot gazdelor care s-au impus până la urmă cu 3-1 şi au lăsat impresia că promovarea este un deziderate realizabil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii