Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal - FC Farul/Stoica vrea dictatura la Constanta

ro

10 Jan, 2010 01:10 1483 Marime text

stefan-stoica7.jpgNoul technician al FArului Constanţa, Ştefan Stoica anunţă metode dictatoriale care să ajute formaţia de pe litoral să revină în prima ligă. "Sunt foarte bucuros că am venit la Constanţa, am acceptat oferta în două minute pentru că e al doilea oraş din ţară şi trebuie să facă istorie. Trebuie să readucem echipa acolo unde îi e locul. Pentru acest lucru vor exista legi pe care trebuie să le facem,fiindcă la fotbal trebuie şi dictatură, dar una de bun simţ. Fără dictatură nu merge, fiecare are rolul său, antrenor, jucător, conducător", a spus Stoica la conferinţa de presă prilejuită de prezentarea sa oficială.

Luni toţi jucătorii vor semna noul Regulament de Ordine Interioară, regulament întocmit cu participarea antrenorului care a precizat că tuturor le va fi dată o nouă şansă însă cine nu va semna hârtia îşi poate face bagajele. "O să mergem pe legi stricte, fotbaliştii de la Farul nu au voie să practice jocuri de noroc, pariuri sportive şi sunt obligaţi şi trebuie să se odihnească seara acasă. Asta e datoria unui fotbalist, să joace, să mănânce corect şi să se odihnească. Eu şi conducerea lucrăm la ROI şi luni jucătorii îl vor semna. Cine nu semnează, înseamnă că nu vrea ca Farul să intre în prima ligă. Nu li se va acorda o nouă şansă", a fost mesajul acestuia.

Tehnicianul a mai precizat că din punctual său de vedere lupta pentru promovare va fi una în 5, alături de Farul fiind incluse pe lista favoritelor: Sportul, Săgeata, Brăneşti şi PEtrolul dar fiind omisă, în mod surprinzător, Delta Tulcea.

Jucătorii autohtoni ai Farului se vor reuni luni, în timp ce jucătorii străini sunt aşteptaţi pe data de 15 ianuarie. Constănţenii vor efectua un cantonament la Poiana Braşov în perioada 17-25 ianuarie, care se va încheia cu un meci amical în compania Unirii Slobozia, iar pe 28 ianuarie va pleca în Antalya pentru un nou stagiu de pregătire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii