Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Grande Mutu (video)

ro

21 Jan, 2010 19:26 1095 Marime text

mutu.jpgPresa italiană e la picioarele atacantului romn după meciul de vis făcut de acesta în sferturile Coppei Italia. Mutu a marcat două goluri şi a pasat cu noroc la cel de-al treilea dovedindu-se omul decisiv pentru Fiorentina în disputa cu Lazio. Declarat omul meciului de comentatorii italieni, Mutu a primit astăzi elogii şi în presa scrisă din Peninsulă.

"A marcat şapte goluri în cinci meciuri, dintre care patru înscrise în Cupa Italiei. Este un adevărat showman. Evoluţiile lui bune sunt esenţiale pentru Fiorentina", scris fiorentinanews.com, care i-a acordat cea mai mare notă din acest meci, 8.

Site-ul firenzeviola consideră că "Mutu a făcut o partidă aproape perfectă şi e decisiv pentru Fiorentina", în timp ce goal.com consideră că "a condus Fiorentina către victorie şi a calificat-o de unul singur în semifinalele Cupei".

Revenit la începutul lunii după o pauză de peste 60 de zile cauză de o accidentare, internaţionalul român a înscris şapte goluri în cele cinci meciuri disputate pentru Fiorentina, în campionat şi în cupă.

La Lazio, fundaşul Ştefan Radu a evoluat 90 de minute însă nu s-a evdenţiat cu nimic.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii