Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Liga Campionilor Dan Petrescu laudat de toata presa spaniola (video)

ro

25 Nov, 2009 16:17 1745 Marime text

petrescu_2.jpgZiarele spaniole de sport comentează în ediţiile de astăzi meciul Unirea Urziceni - FC Sevilla, apreciind că rezultatul a fost injust.

"Marca", scrie că Sevilla "a cedat în faţa celor de la Unirea după o partidă slabă". "Sevilla nu a luat în România punctul de care avea nevoie pentru a fi prima din grupă. Băieţii lui Jimenez au pierdut după un autogol al lui Dragutinovic. Sevilla a trimis două baloane în bară în prima repriză. În a doua, Unirea a avut ocaziile cele mai bune.

"AS" scrie că "soldăţeii lui Petrescu sînt eroi, dar resursele lor sînt foarte limitate. Nu au tras la poartă în prima repriză şi au avut o posesie a balonului de 30 la sută. Golul de 1-0 a încurajat evoluţia românilor, care au controlat startul reprizei secunde".

Cotidianul l-a desemnat pe Dan Petrescu "vedeta meciului", în timp ce Dragutinovici a primit titlul de "trompeta meciului".

Tehnicianul spaniolilor, a spus de asemena că "Unirea a aşteptat o greşeală a noastră ca să cîştige". Tehnicianul crede că echipa sa a dominat partida: "Cifrele sînt de partea Sevillei. Am controlat partida, dar în fotbal ceea ce contează este rezultatul. Apreciez evoluţia echipei Unirea, dar în ceea ce priveşte posesia, jocul şi ocaziile rezultatul este injust".

Rezumatul partidei Unirea Urziceni - Sevilla:

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii