Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Liga I) Moraes, calaul lui Dinamo

ro

18 Apr, 2010 10:52 1303 Marime text

fo_18_04.jpgFormaţia Dinamo Bucureşti a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 2-3 (2-2), partida susţinută, în deplasare, în compania echipei Gloria Bistriţa, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, suferindprimaînfrângere din acest retur de campionat, informează Mediafax. Golurile gazdelor au fost semnate de Moraes '23, '88 şi Vali Năstase, în timp ce reuşitele oaspeţilor au fost marcate de Niculescu '12 şi Andrei Cristea '32 (penalti).

În minutul 12, atacatul oaspeţilor Marius Niculae a primit o pasă în interiorul careului gazdelor şi i-a pasat cu capul lui Claudiu Niculescu, care a marcat cu un şut din demi-voleu de la opt metri. În minutul 23, mijlocaşul Gloriei, Ciprian Petre, a prins un şut de pe parte dreaptă care a fost respins în lateral de portarul oaspeţilor, Cristian Munteanu, însă balonul a ajuns la Ribeiro Moraes care a marcat de la cinci metri în poarta goală. În minutul 32, atacantul dinamovist Andrei Cristea a transformat cu siguranţă o lovitură de la 11 metri obţinută de oaspeţi în urma unui fault în careului gazdelor făcut de Latovlevici asupra mijlocaşului Torje. În minutul 45, mijlocaşul gazdelor Băjenaru a executat o lovitura liberă în interiorul careului oaspeţilor, iar balonul a depăşit apărarea dinamovistă şi a ajuns la Valentin Năstase care a înscris cu un şut, de la patru metri, pe lângă portarul Munteanu. În minutul 88, o lovitura liberă a mijlocaşului gazdelor Băjenaru a ajuns în interiorul careului dinamovist, iar în urma unei faze confuze Moraes reuşeşte, din trei metri, să trimită mingea în poartă, balonul atingându-l şi pe fundaşul oaspeţilor Molinero.

Imediat după meci, conducerea bucureştenilor a anunţat că obiectivul echipei pentru ultimele 6 etape este obţinerea unui loc de Europa League.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii